Bekijk hier onze merken

La Fleur Magique

La Fleur Magique

La Fleur Magique is ons keurmerk. U zal het 'Magique' logo alleen terugvinden op topproducten die met uiterste zorg door ons werden geselecteerd. Telers uit binnen- en buitenland leveren ons deze producten waarbij kwaliteit het sleutelwoord is.


We bieden onder La Fleur Magique aardbeien en het andere zachtfruit aan alsook steenfruit, hardfruit en citrus.

De Tuin van Lowie

De Tuin van Lowie

Deze vruchten worden op een artisanale manier gekweekt en met de grootste zorg geselecteerd.


Ze worden ’s morgens rijp geoogst, in de namiddag verpakt en dezelfde nacht al getransporteerd om bij het ochtendgloren in uw winkel te worden aangeboden.


Dit proces zorgt ervoor dat u de authentieke smaak van deze vruchten terugvindt.


Onder ons Lowie gamma vindt u steenfruit, hardfruit, zachtfruit en meloenen.

Bénuti

Bénuti

Onder de naam Bénuti bieden we een uitgekiend gamma aan van enerzijds droge noten en anderzijds onze superfoods. Deze laatste zitten boordevol hart-gezonde vetten, eiwitten, omega-3-vetzuren, vitamines en mineralen.


Omdat we voor ons huismerk Bénuti enkel het beste willen, wordt het ook in handige, hersluitbare kokertjes aangeboden. Ze presenteren heel mooi bij een drankje en zijn heel voedzaam in uw gerechten (ontbijt, salades, …). 


Dankzij de beperkte afmetingen van onze ‘hapklare’ verpakkingen zijn de producten uit deze groep gemakkelijk mee te nemen. Bovendien zijn ze lang houdbaar. We bieden er tevens een mooi houten presentatierek bij aan zodat het onmiddellijk in het oog springt bij uw klanten.